Saturday 22 August 2009

Sözlerin Ötesinde



Sözlerin, cümlelerin tıkandığı terde Gilmour, Strat'ını eline alır, daha önce içimizde olduğunu bile farketmediğimiz duyguları bir anda uyandırır. Konuşarak anlatılamayacakları Gilmour'dan daha iyi özetleyen varsa bile henüz rastlanmadı gezegenimizde. Marooned'un canlı performansı, Fender Stratocaster'ın 50. Yıl Kutlamalarında...

4 comments:

  1. Cidden Gilmour'un konuşmasına gerek yok. Bizim bünyelere şiir gibi gelen sololarıyla anlatıyor adam duygularını.

    http://www.gilmourish.com/ ile kafayı yiyerek Gilmour'un ekipmanları hakkında bilgi edinebilir, tekrar kafayı yemek suretiyle backtrackler üzerine çalabilirsiniz.


    Pink Floyd'la ablam sayesinde tanıştım daha küçükken ondan sonrası zaten malum... :)

    Hadi dinleyelim:

    1. Echoes
    2. Shine on You Crazy Diamond
    3. Hey You
    4. High Hopes
    5. Comfortably Numb
    6. Money (moddan çıkmak için)


    Ayrıca bu blog için ve tabiiki Sound dergisi için teşekkürler. Ellerinize sağlık. (Yersiz olucak ama ikinci sayınızdan beri takipçinizim. Birinci sayıyı edinme imkanım var mı acaba?

    ReplyDelete
  2. Efendim teşekkür ederiz güzel sözleriniz için. Sevdiğimiz müzisyenler hakkında aynı hisleri paylaşan dostların olduğunu bilmek de ayrı güzel. Sound Dergisi'nin ilk sayısı için derya@etnagrup.com.tr adresine bir mail atmanız yeterlidir. Sevgilerimizle...

    ReplyDelete
  3. Bu arada aklıma gelmişken bunuda sormam lazım. :) Dizüstü Kayıt Stüdyoları yazı diziniz devamı Ağustos'ta gelmedi. Semi-pro ve pro olarak gelecek demiştiniz. Tam da merak ettiğim seviyelere gelemeden bitmez umarım. Devam edecek misiniz acaba?

    ReplyDelete
  4. Tabi devam edeceğiz. Önümüzdeki ay içinde ülkemize yepyeni ürünler geliyor. Onları da yazı içerisine katacağız, 2010 sezonuna daha güncel bir yazı dizisi olarak hazırlayacağız. Teşekkürler :)

    ReplyDelete